The Walking Dead 8. évad 9. rész

The Walking Dead 8. évad 9. rész online

2018. március 03. - almatorta18.5

 

The Walking Dead 8. évad 9. rész online

 

Teljes rész megtekintése: 

https://teljesresz.com/walking-dead-8-evad-9-resz-online-magyarul/

 

Közben a Királyságban Ezékiel (Khary Payton) börtönbe kerül, de segély úton van. Mivel a Megváltó felügyelője rábeszéli arról, hogy mennyire szereti Ezékielt, és az Ezekiel és Rick árulásáról álmodozik, Carol és Morgan besurrant a Királyságba. Nem tudom, miért jött Morgan először Rick helyett, de nem számít. Ezek még mindig ketten a legnehezebb karakterek a show, és ők bizonyítják, itt újra itt, lopakodva véve a Szabadító után Megváltó.

Sokkal kevésbé kedvelem a végső fegyverharcot a két és az utolsó maroknyi Saviors között. Amikor fegyverzavarot hallanak, a Saviors elhozza Ezékielt a trónusszobájába, és lövöldözött fegyverekkel áll körül. A hõsök elvonják õket, így az ellenség úgy gondolja, hogy az ajtón keresztül jönnek, mielőtt a színpadra ugrik, és hátulról lõttek. Ez sok okból zavar. Először is, Carol és Morgan csak állnak ott egy színpadon, tiszta nézőpont nélkül fedél nélkül. Ki csak sétálni kezd egy színpadon, amikor több védekező pozíciót tudnak venni. Még mindig vannak rossz fiúk, mint jó fiúk ebben a pillanatban.

Ez csak egy újabb példa a The Walking Dead számára, amely valóban felborítja a cselekvési jeleneteket, és különösen a shootoutot érintő jeleneteket.

Az egyik Megváltó Morganra ugrik, és harc következik. De mivel Morgan eléggé teljesen őrült, a gyomorba jutott (ahol sebesült), és megragadja a belet, és szó szerint kihúzza a testéből. Azt kell mondanom, ez lehet a legjobb öléssorozat, mivel Rick levágta a fickó torkát a fogaival. Vad!

A vezető Megváltó lassulni kezd, de Morgan le is nyom. Míg az örömteli Megváltó az életére hivatkozik, Morgan megfontolja. A "Clear" személy, a gyilkos megszállottja és az aikido alapú személye között ragadt. Szeretem, hogy küzd, még akkor is, ha úgy gondolom, hogy a show meghibásodott, az egész karakter eléggé rosszul van.

De bármi az erkölcsi dilemma, amikor a kölyök, Henry, a Felszabadító mögött üldözi és a nyakába nyomta. Ez nem meglepő. Nyilvánvaló volt, hogy a srác meg akarta ölni ezt a fickót, mióta láttuk, hogy a korai epizódban találkozik vele a Carol kívánságaival. Inkább meglepődtem, hogy sikerült felállnia a fickó mögött, Ezekiel, Carol vagy Morgan nélkül. Úgy értem, hogy nem láttam rá, mert a fényképezőgép nem mutatta meg ... de hogyan lépett be, ha mind a három hihetetlenül felkészült felnőtt nő ott állt ott? Varázslat?

Mindenesetre Morgan megkímélte a gyilkosságot, és Henry fontos lépést tesz a férfiasság felé: megöl egy fegyvertelen embert, aki már megadta magát. Jó munkát, Henry! Ezután Ezekiel és Morgan énekelnek, és teszek ki egy embert Mulan-ból, és mindannyian a naplementébe ugrik.